Novosti
    1 2 3 4 5  ... 

Turneja 2017.

Ljeto je krenulo i svi objavljuju svoje koncerte pa čak i Alen.Ovo ljeto će biti dosta radno po cijelom prostoru Balkana od Slovenije do Makedonije.Nadam se da će svi oni koji budu imali želju doći na koncert naći se u nekom od ovih gradova i uživati u dobroj muzici i zabavi.


 

Tenis Fest

Na velike i bezobrazne spletke gradske uprave i JU sa sport odmor i rekreaciju grada Bihaća ipak Tenis fest 2017 će se održati na dvije lokacije 1.Kamp Orljani i 2. hotel Sedra.Ocekuje se oko 100 učesnika i dosta poznatih ličnosti iz javnog i kulturnog života."Ovo će biti zatvoreni tenis fest.U kamp će se moći ući sa pozivnicama i propusnicama gdje će se održati i kulturno zabavni program za tenisere i goste.Zbog same sigurnosti gostiju ne možemo pustiti nepozvane u kamp.Na glavnom ulazu , prema hotelu "Ada"bit će postavljeni zaštitari koji će kontrolirati i goste hotela i kamp.Očekuje mo jako važne ličnosti i zbog tog poduzimamo ove mijere.Mene ne zanima šta uprava grada i savjetnici za sport misle o ovom događaju niti je ovo njihov događaj,kako ga u zadnje vrijeme svojataju i stavljaju čak i u budžet.Ovo je moj festival koji organiziram već 9 godina zajedno sa klubom TK"Una-gem".Meni ne trebaju njihovi novci niti mi trebaju doći na ovakav događaj jer je ovo Internacionalni turnir.Ne znaju se oni internacionalno ni ponašati niti imaju nivo kulture za ovakve događaje." reče nam Alen.


 

Koncerti Ljeto 2017.

Ovo ljeto Alena možete vidjeti na dosta koncerata dali samostalnih ili s Bijelim Dugmetom. Gdje god bude koncert zagarantovana je odlična fešta i zabava uz velike hitove iz Alenovog grla i na Alenov način. Uživajte u ovoj sezoni ma gdje bili.


 

Pismo teniskom savezu BiH od Alena Islamovića

https://www.hayat.ba/vijest.php?id=71404
 

Koncerti 2017.

Turneja Bijelog Dugmeta"Ko ne poludi taj nije normalan" ide dalje. Prvi put će Dugme: Bregović, Islamović i Vojičić održati koncert u Sofiji u velikoj sportskoj areni Armeec 7.04. Poslije posjete Bugarskoj ekipa seli za Makedoniju 8.04. gdje će održati koncert u areni "Boris Trajkovski” u Skoplju. U ovoj godini Dugme će održati oko 20tak koncerata po Europi i Balkanu. 

Gostovanje na 1TV u Beogradu

2.03.u Beogradu na 1tv sreli su se Alen i Milica Pavlovic gdje su promovirali svoju pjesmu "Jos se branim ćutanjem". Pjesma je odlično primljena kod fanova i Alenovih i Miličinih. Autor i producent pjesme Rale Ratković koji se već kao autor mnogih hitova dokazao: Lopov, Tetovaža, Imali smo nismo znali. Pogodio je šta Milici fali, a Alenovim vokalnim sposobnostima je upoznat. 

Koncerti

23.02. Bijelo dugme je održalo koncert u legendarnoj londonskoj dvorani "Apollo" gdje su svirale poznate svjetske zvijezde. Rasprodana dvorana do posljednjeg mjesta plesala je u ritmovima Dugmeta na raspjevana publika odavno u londonu nije uživala na ovakvom koncertu. Makedonci, Srbi, Bosanci, Hrvati, Crnogorci, Slovenci Bugari došli su se pokloniti Bijelom Dugmetu.
25.02.Dugme iz Londona putuje za Istanbul gdje u rasprodanoj Volkswagen areni koja je primila oko 7000 gostiju Održava spektakularan koncert. 40% Turaka je uživalo u koncertu a ostalo su bili narodi s prostora bivše države. Oba koncerta su bila ulaznica za turneju po Rusiji, Poljskoj, Rumuniji i Bugarskoj.


 
adresa
footer
Želite li da vam pristižu novosti vezane uz Alena,
pošaljite nam Vašu e-mail adresu.
S e-mail liste se uvijek možete odjaviti
Kliknite ovdje za upis u e-mail listu

 
        
www.alen-islamovic.net