Novosti
    1 2 3 4 5  ... 

Foto Biografija

 

Prodajna mjesta za ulaznice za koncert u Bihaću

Za veliki spektakl Bijelog Dugmeta u Bihaću na nogometnom stadionu "Jedinstvo" koji će se održati 30.07.2016. – na ovom letku će te pronaći prodajna mjesta za ulaznice, gradovi, lokali i agencije. Ulaznice se isto mogu rezervirati preko telefonskog broja. Taj vikend 29., 30. i 31.07.u Bihaću se organizira i velika Una regata pod pokroviteljstvom nacionalnog parka "Una", pa možete provesti krasan vikend, uživati u ljepotama Une i vidjeti concert "Bijelog Dugmeta".


 

Koncert u Bihaću

Velika svjetska turneja Bijelog Dugmeta stiže i u Bihać 30.07.2016., u rodni grad Alena Islamovića, gdje će se održati veliki koncert na stadionu NK "Jedinstvo". Ja sam kao omladinac trenirao za taj klub i imao sam velike šanse biti dobar ljevonogi fudbaler. Imao sam odličan šut, iz slobodnih udaraca zabijao sam bez problema golove, čak iz kornera sam zabijao i to mi je bila poslastica. Drago mi je da cijeli grad živi za ovaj concert. Treme će biti. U gradu očekujemo mnogo turista koji će učestvovati na Una regati koja će se na dan koncerta zaustaviti u Bihaću da bi gosti uživali u našem koncertu. Veliku podršku smo dobili i od gradonačelnika grada Emdžada Galijaševića. Očekujemo da će ovo biti jedan od najvećih i najboljih koncerata u regionu, reče Alen.


 

8000 ljudi na koncertu u Beču

Klikom na sliku pročitajte cijeli članak.
Izvor: Svet Plus

 

Koncert u Beču

Klikom na sliku pročitajte cijeli članak.
Izvor: Politika Plus

 

Skijanje 2016.

Skijanje u mjestu Livigno na Švicarskoj granici je za one koji uživaju u snjegu i bijelim čarolijama. S društvom i porodicom na prekrasnim stazama Alen će uživati 10-tak dana, a poslije opet koncerti i putovanja. "Obožavam skijanje, prošao sam oko 20-tak destinacija u ovih 30 godina. Skijanje treba voljeti i znati uživati u njemu. Uz to normalno u večernjim satima ide i lijepo vino. Najbitnija je stvar imati dobro društvo, a ja ga imam već dugi niz godina”, reče nam Alen. 

Odmor na skijalištu

Dragi prijatelji, poslije velikih koncerata došlo je i vrijeme da ja malo uživam u zimskim radostima. Ove sezone sam na skijanju u Livigno. Prekrasan mali planinski gradić gdje još ima snijega i gdje skijaši uživaju u ludim vožnjama.


 
adresa
footer
Želite li da vam pristižu novosti vezane uz Alena,
pošaljite nam Vašu e-mail adresu.
S e-mail liste se uvijek možete odjaviti
Kliknite ovdje za upis u e-mail listu

 
        
www.alen-islamovic.net