Novosti
    1 2 3 4 5  ... 

Brega je shvatio da sam najzdraviji u glaviCijeli članak pročitajte ovdje

Izvor: Slobodna Dalmacija
 

Bregović slavi 40 godina Bijelog dugmeta


Izvor: Slobodna Dalmacija
 

Alen oduševio koncertom u Sokobanji

06.09.2014. u Sokobanji održan je live koncert Alena i benda Kad bi bio Bijelo dugme.
Mali gradić na jugu Srbije sa ljekovitim izvorima tople vode i starim turskim kupatilima ovo ljeto je imao razne sadržaje i programe koje je ponudio svojim gostima i turistima. Rumunji, Bugari, Makedonci, a i domaći gosti uživali su u zatvaranju ljetnog programa gdje je Alen održao trosatni koncert na trgu grada.
Oko 3500 posjetitelja uživalo je u pjesmama, a svaka generacija je imala svoje hitove. Predstavljen je i novi album Alcatraz te je pjesma Heroin odmah poslije koncerta postala hit po okolnim kafićima na trgu.
Alen najavljuje promociju novog albuma 26.09. u Zagrebu u Coyote World clubu (Radnička 1). Prvih 100 gostiju dobiti će na poklon CD.
 

Koncert u Rumuniji (Rumunjskoj)

15.08.2014. održan je veliki koncert na trgu grada Lugoj u Rumuniji. Alen je sa svojim bendom došao na proslavu Dana grada na poziv gradonačelnika Francisc Boldea i na trgu održao koncert pred oko 4000 posjetitelja.
Više fotografija možete vidjeti na Official fan site Alen Islamovic II.
Rumunji dobro poznaju naš jezik pa su čak i zapjevali stare hitove poput Motora, Hajdemo u planine, Đurđevdan...
 

Alen održao koncert u Bitoli

16.08.2014.održao sam koncert u Bitoli na rukometnom stadionu pred oko 5500 posjetitelja. Stigla su i moja dva prijatelja da mi uveličaju koncert. Mnogi su pričali po Bitoli da njih dvojica nisu u dobrim odnosima već godinama. Evo ova fotografija govori sve. Pjevali su i one i ove pjesme pa su čak pjevali i moje nove pjesme. Lijepo ih je bilo vidjeti zajedno ovo veče. Pomirio sam uzavrele strasti koje gore godinama. Drago mi je da sam učinio dobro djelo, bio sam sretan kad sam ih ponovo nakon mnogo mnogo godina vidio zajedno, reče Alen.
 

Alen održao koncert u Užicu

26.07.2014.nastup Alena i benda na Park festu u Užicu nije čak mogla ni kiša pokvariti. Na prve taktove pjesme Heroin, kiša je prestala i krenuo urnebes koji je trajao 2 sata. Preko 4000 posjetilaca uživalo je u lepezi hitova iz Alenove karijere. "Nisam bio u ovim krajevima i ne pamtim, možda je to bilo vrijeme kad su Jagode svirale čak i svaki zaseok i mali gradić. Radili smo preko 200 koncerata godišnje u vremenu od 1980 do 1983. Radilo se krvnički, a slabo zarađivalo.

Alcatraz izdan i za hrvatsko i slovensko tržište

17.07.2014. izdavačka kuća Dammic music i DMC tv izdali su Alenov album Alcatraz za slovensko i hrvatsko tržište. Više informacija se može dobiti ma mail info@dmc.hr. Za ostale dijelove svijeta album je objavljen 08.03.2014. i već je prešao tiraž od 80 000 primjeraka. Šarolikost pjesama privukla je sve one koji su našli po nešto na ovom CD-u.
Alen i dalje nastavlja promovirati svoj CD na velikim koncertima kao što su Užice park fest, 26.07.2014., gdje se očekuje oko 10 000 posjetitelja.
09.08.2014. održati će i veliki koncert u Novom pazaru na Festu.
Prvi put Alen odlazi i u Rumunjsku kod Temišvata na veliki koncert 15.08., gdje će uz stari repertoar prestaviti i nove pjesme.
Suradnja sa Bregovićem se pokazala odličnom i njihova zajednička turneja se nastavlja po Europi već u mjesecu oktobru, a u novembru se leti za SAD. Treba proslaviti 40 godina Bijelog dugmeta i to cijeli svijet očekuje.
 
adresa
footer
Želite li da vam pristižu novosti vezane uz Alena,
pošaljite nam Vašu e-mail adresu.
S e-mail liste se uvijek možete odjaviti
Kliknite ovdje za upis u e-mail listu

 
        
www.alen-islamovic.net