Novosti
    1 2 3 4 5  ... 

Snimanje spota za pjesmu "Alcatraz"

Od 6. do 7.11. 2015. u okolici grada Bihaća: na rijeci Uni,aerodromu, Midžić jezeru, Stadionu jedinstva, Kraljama, Bakšaišu sniman je novi spot za pjesmu Alcatraz. Premijerno pjesma će se izvesti na Međimurskom festivalu zabavne glazbe u Čakovcu 12.11.2015. U spotu je učestvovalo desetak statista, a režije se prihvatila Heraklo produkcija iz Rijeke. Promocija spota će se desiti krajem novembra i svi će ga moći vidjeti na portalima Alena islamovića i na youtube-u.Vjerujemo da će te uživati u odličnim scenama iz spota, a u jedno i u odličnoj pop baladi. 

Priprema za koncerte

2.11.2015. Brega i Alen su se susreli u Splitu sa klapom Kambi gdje su u Splitskoj marini na terasi restorana odsvirali i odpjevali Ćiribiribelu. Povod susreta je bio promoviranje koncerata po Hrvatskoj i turneje koja kreće 27.11. iz Rijeke. Dugmići će sa svojim fanovima proslaviti 40 godina grupe Bijelo dugme i odsvirati najljepše pjesme iz svog opusa. Odlično raspoloženi kažu da im je ovo nešto najljepše što se moglo desiti i da uživaju ponovo u zajedničkim putovanjima i druženjima.


 

Koncerti

Redovno sa svojim solističkim koncertima Alen održava formu i snagu. Njegovi su koncerti dugi, čak znaju trajati i preko tri sata. "Baviti se ovim poslom potrebno je održavati i kondiciju glasnica. Nogometaš da bi istrčao 90 minuta mora imati snage za 120 minuta. Tako je i u pjevačkom poslu. Ja znam raspodijeliti snagu, bio sam sportaš i sad sam. Redovno igram tenis, tako da znam šta znači kondicija. Ipak i zdrav život u našim godinama dosta nam pomaže da lakše dišemo bez cigareta, alkohola i drugih opojnih sredstava. Ja pjevam isto kao kad sam to radio i prije 35 godina. Znači kvaka je u ovom o čemu pričam " reče Alen.


 

Koncerti u Njegušima i Palanku

21.08.2015. Alen je održao koncert u Njegušima u C.Gori. U rodnom mjestu Petra Petrovića Njegoša već se nekoliko godina održava festival hrane i pića i tu je najukusniji poznati Njeguški pršut. U obližnjem restoranu prije koncerta Alen je zasvirao i gusle gdje su se gosti oduševili s guslarskim verzijama pjesama: Motori, Heroin, Napile se ulice. Sutra dan 22.08. Alen i bend su se uputili na JOY festival u Krivu Palanku/Makedonija/gdje su održali urnebesni trosatni koncert pred oko 8000 posjetitelja.
 

8.8.2015. koncert Dugmića u Areni Pula

Oko 10.000 posjetitelja uživalo u najvećim hitovima grupe. Alen i Goran s orkestrom oduševili su novim aranžmanima starih pjesama. U goste im je stigao i Tifa gdje su zajedno otpjevali bis od nekoliko hitova. Odličan koncert i odlična zabava.

Više slika i članak pogledajte OVDJE >>>
 

Koncert u Puli - Početak turneje u Hrvatskoj

Koncert u Puli s kojim Goran Bregović i Alen Islamović počinju hrvatsku turneju "Ko ne poludi taj nije normalan 40 bijelo dugme" sve su pjesme prearanžirane i obučene u novo ruho. Oko 30 hitova dugmeta čut ćete na ovom koncertu u prekrasnom ambijentu pulske arene. 

Koncert u Kragujevcu

27.06.2015. u Kragujevcu na Arsenal festu Goran i Alen su održali koncert povodom 40 godina grupe Bijelo Dugme. Oko 8000 posjetitelja uživalo je u najvećim hitovima grupe. Pošto je bilo nekoliko bina u prostoru festivala, a isto toliko i svirki oko 13.000 posjetitelja festivala uživalo je u odličnoj atmosferi. Dugmići nastavljaju sa svojom turnejom gdje će 7.08. održati koncert u Mostaru na stadionu i 8.08. u Pulskoj areni. 
adresa
footer
Želite li da vam pristižu novosti vezane uz Alena,
pošaljite nam Vašu e-mail adresu.
S e-mail liste se uvijek možete odjaviti
Kliknite ovdje za upis u e-mail listu

 
        
www.alen-islamovic.net