Novosti
    1 2 3 4 5  ... 

Alcatraz izdan i za hrvatsko i slovensko tržište

17.07.2014. izdavačka kuća Dammic music i DMC tv izdali su Alenov album Alcatraz za slovensko i hrvatsko tržište. Više informacija se može dobiti ma mail info@dmc.hr. Za ostale dijelove svijeta album je objavljen 08.03.2014. i već je prešao tiraž od 80 000 primjeraka. Šarolikost pjesama privukla je sve one koji su našli po nešto na ovom CD-u.
Alen i dalje nastavlja promovirati svoj CD na velikim koncertima kao što su Užice park fest, 26.07.2014., gdje se očekuje oko 10 000 posjetitelja.
09.08.2014. održati će i veliki koncert u Novom pazaru na Festu.
Prvi put Alen odlazi i u Rumunjsku kod Temišvata na veliki koncert 15.08., gdje će uz stari repertoar prestaviti i nove pjesme.
Suradnja sa Bregovićem se pokazala odličnom i njihova zajednička turneja se nastavlja po Europi već u mjesecu oktobru, a u novembru se leti za SAD. Treba proslaviti 40 godina Bijelog dugmeta i to cijeli svijet očekuje.
 

Ljeto puno Alenovih koncerata

04.07.2014. u Žitišću kod Zrenjanina održan je Chicken fest; velika tradicionalna manifestacija koja traje tri dana i na kojoj se ove godine okupilo oko 5000 posjetilaca. Alen je sa bendom na koncertu ujedno promovirao nove pjesme, koje na prvo slušanje izazivaju pozitivnu reakciju kod publike.
Ove sezone Alen će posjetiti Užice park fest, Novi pazar fest, Temišvar, Padina moto skup... Ove godine učestvuje i na Marko Polo festivalu na Korčuli sa pjesmom Heroin sa novog albuma.

Najava koncerata!

 

Brega i Alen održali koncert u Ljubljani

14.06.2014 Brega i Alen su održali koncert u Ljubljani pred oko 10000 posjetilaca u rasprodanoj dvorani Gospodarskog razstavišća. Početak koncerta je otvorio Brega sa svojim Orkestrom za vjenčanja i sprovode.
Atmosfera se rasplamsala izlaskom Alena na binu i izvođenjem najvećih hitova Dugmeta. Oko 24 pjesme izvedene su na koncertu povodom 40 godina Bijelog dugmeta.
Turneja pod nazivom "Ko ne poludi taj nije normalan" počela je odlično i nastavit će se organizirati po cijelom svijetu, tamo gdje god ima naroda koji je obožavao Dugme i rastao uz te pjesme.

Alen održao koncert u Daruvaru

8.06.2014. Alen je održao veliki koncert na trgu grada Daruvara na festivalu vina. Preko 10.000 posjetilaca uživalo je u hitovima iz Alenove karijere. Promoviran je i novi album Alcatraz. Uskoro će za tržište Hrvatske i Slovenije CD objaviti DAMMIC MUSIC DMC TV. Na ovom izdanju ima 15 neobjavljenih pjesama.
Ujedno se Alen priprema i za zajedničke koncerte sa Bregovićem koji kreću 14.06. iz LJubljane.

Alenov humanitarni koncert

 
adresa
footer
Želite li da vam pristižu novosti vezane uz Alena,
pošaljite nam Vašu e-mail adresu.
S e-mail liste se uvijek možete odjaviti
Kliknite ovdje za upis u e-mail listu

 
        
www.alen-islamovic.net