Novosti
    1 2 3 4 5  ... 

Krstarenje s prijateljima

Veliki koncerti i turneje zahtjevaju odgovornost,svježinu u osobi koja to radi. Alen je 10 dana otišao iz svijeta muzike i posjetio najljepše destinacije Europe sa prijateljima na krstarenju. Maroco, Barcelona, Lisabon, Malaga, Valencija, Vadiz, Savona. "Sva negativna energija koju čovjek nakupi mjesecima i danima može otići i nestati samo na nekom lijepom putovanju u društvu dragih prijatelja,ispijajući najljepša vina u Španiji, Portugalu i Italiji. Prekrasne zemlje ,čak bi mogao tamo i živjeti jer se čovjek ne može nagledati i nadisati te ljepote. Sad sam spreman za nove koncerte koji kreću iz Skandinavije. Posjetit ćemo Štokholm, Geteborg pa Beč. Bijelo dugme ima svoj put koji nitko ne može minirati. Narodi Balkana vole pjesme s kojima su živjeli i rasli. Mi nemamo plan. Svirat ćemo onoliko koliko nas budu gradovi tražili. Dali će to trajati još 5,10 godina možda, ne znam, ali trajat će. Dobra smo i zdrava ekipa nema bolesnih, a to je najbitnije", reče Alen.


 

Najava koncerata

 

Koncert u Strumici

Poslije godišnjih odmora ponovo se organiziraju jesenji koncerti i turneja Bijelog Dugmeta se nastavlja, a ujedno i Alen dobiva pozive za koncerte sa svojim live bendom. Prije desetak dana Alen je održao koncert u Strumici gdje je na trgu po izvještajima makedonske policije bilo kritičnih 55.000 posjetilaca i koncert se morao držati pod kontrolom da nebi došlo do nesretnih događanja. Sve je prošlo odlično i na youtube-u postoje video snimci gdje je bila fantastična atmosfera.
 

Foto Biografija

 

Prodajna mjesta za ulaznice za koncert u Bihaću

Za veliki spektakl Bijelog Dugmeta u Bihaću na nogometnom stadionu "Jedinstvo" koji će se održati 30.07.2016. – na ovom letku će te pronaći prodajna mjesta za ulaznice, gradovi, lokali i agencije. Ulaznice se isto mogu rezervirati preko telefonskog broja. Taj vikend 29., 30. i 31.07.u Bihaću se organizira i velika Una regata pod pokroviteljstvom nacionalnog parka "Una", pa možete provesti krasan vikend, uživati u ljepotama Une i vidjeti concert "Bijelog Dugmeta".


 

Koncert u Bihaću

Velika svjetska turneja Bijelog Dugmeta stiže i u Bihać 30.07.2016., u rodni grad Alena Islamovića, gdje će se održati veliki koncert na stadionu NK "Jedinstvo". Ja sam kao omladinac trenirao za taj klub i imao sam velike šanse biti dobar ljevonogi fudbaler. Imao sam odličan šut, iz slobodnih udaraca zabijao sam bez problema golove, čak iz kornera sam zabijao i to mi je bila poslastica. Drago mi je da cijeli grad živi za ovaj concert. Treme će biti. U gradu očekujemo mnogo turista koji će učestvovati na Una regati koja će se na dan koncerta zaustaviti u Bihaću da bi gosti uživali u našem koncertu. Veliku podršku smo dobili i od gradonačelnika grada Emdžada Galijaševića. Očekujemo da će ovo biti jedan od najvećih i najboljih koncerata u regionu, reče Alen.


 

8000 ljudi na koncertu u Beču

Klikom na sliku pročitajte cijeli članak.
Izvor: Svet Plus

 
adresa
footer
Želite li da vam pristižu novosti vezane uz Alena,
pošaljite nam Vašu e-mail adresu.
S e-mail liste se uvijek možete odjaviti
Kliknite ovdje za upis u e-mail listu

 
        
www.alen-islamovic.net