Novosti
    1 2 3 4 5  ... 

Koncerti Ljeto 2017.

Ovo ljeto Alena možete vidjeti na dosta koncerata dali samostalnih ili s Bijelim Dugmetom. Gdje god bude koncert zagarantovana je odlična fešta i zabava uz velike hitove iz Alenovog grla i na Alenov način. Uživajte u ovoj sezoni ma gdje bili.


 

Pismo teniskom savezu BiH od Alena Islamovića

https://www.hayat.ba/vijest.php?id=71404
 

Koncerti 2017.

Turneja Bijelog Dugmeta"Ko ne poludi taj nije normalan" ide dalje. Prvi put će Dugme: Bregović, Islamović i Vojičić održati koncert u Sofiji u velikoj sportskoj areni Armeec 7.04. Poslije posjete Bugarskoj ekipa seli za Makedoniju 8.04. gdje će održati koncert u areni "Boris Trajkovski” u Skoplju. U ovoj godini Dugme će održati oko 20tak koncerata po Europi i Balkanu. 

Gostovanje na 1TV u Beogradu

2.03.u Beogradu na 1tv sreli su se Alen i Milica Pavlovic gdje su promovirali svoju pjesmu "Jos se branim ćutanjem". Pjesma je odlično primljena kod fanova i Alenovih i Miličinih. Autor i producent pjesme Rale Ratković koji se već kao autor mnogih hitova dokazao: Lopov, Tetovaža, Imali smo nismo znali. Pogodio je šta Milici fali, a Alenovim vokalnim sposobnostima je upoznat. 

Koncerti

23.02. Bijelo dugme je održalo koncert u legendarnoj londonskoj dvorani "Apollo" gdje su svirale poznate svjetske zvijezde. Rasprodana dvorana do posljednjeg mjesta plesala je u ritmovima Dugmeta na raspjevana publika odavno u londonu nije uživala na ovakvom koncertu. Makedonci, Srbi, Bosanci, Hrvati, Crnogorci, Slovenci Bugari došli su se pokloniti Bijelom Dugmetu.
25.02.Dugme iz Londona putuje za Istanbul gdje u rasprodanoj Volkswagen areni koja je primila oko 7000 gostiju Održava spektakularan koncert. 40% Turaka je uživalo u koncertu a ostalo su bili narodi s prostora bivše države. Oba koncerta su bila ulaznica za turneju po Rusiji, Poljskoj, Rumuniji i Bugarskoj.


 

Cortina d’Ampezzo Italija

Skijalište koje spada među 10 najboljih na svijetu i gdje se svake godine održava svjetski kup u slalomu,spustu ili u kombinaciji. Prekrasan gradić koji je u vrijeme našeg gostovanja bio poluprazan. Staze su 70% crne i jako opasne za srednje skijaše. U šumi su čak i mnogo uske pa treba biti jako oprezan. U tom vremenskom intervalu od 14. do 25. januara i nema neke gužve pa su staze poluprazne i brzo se zakačiš na neku od žičara. Odlična talijanska vina i kuhinja su meni i društvu bili prioritet pa se nismo ni forsirali na skijanju. Uglavnom bilo je hladno, čak i do -14 stupnjeva celzijusevih. 

Kocerti Bijelog Dugmeta

Bijelo Dugme se zagrijava na Europskoj turneji i priprema se za veliki concert u Kombank Areni u Beogradu 19.11.2016. 7. i 8. Novembra održali su koncerte u Štokholmu i Beču gdje su dvorane bile rasprodane. 16.11. putuju za Geteborg na veliki concert. Veliki interes za Bijelo Dugme se pojavio zbog Goranovih agenata u Europi i ovi su koncerti u njihovoj organizaciji. Pregovara se s ruskim, francuskim i talijanskim agentima da organiziraju Bijelo Dugme po Europi. Beč je dokazao da Bijelo Dugme u ovakvom opusu izvođenja svojih pjesama može svirati i strancima.


 
adresa
footer
Želite li da vam pristižu novosti vezane uz Alena,
pošaljite nam Vašu e-mail adresu.
S e-mail liste se uvijek možete odjaviti
Kliknite ovdje za upis u e-mail listu

 
        
www.alen-islamovic.net