Novosti
    1 2 3 4 5  ... 

Koncert Alena i Gorana Bregovića u Frankfurtu

 

Koncert Alena i Indire u Münchenu

 

Vjenčanje kćeri Alena Islamovića

Pročitajte članak o vjenčanju: OVDJE >>>
 

Goran Bregović primio orden u rangu "Viteza"

25.02. u Francuskoj ambasadi u Beogradu Goranu Bregoviću je dodijeljen orden u rangu Viteza za veliki doprinos u umjetnosti i književnosti. Orden mu je uručila francuska ambasadorica Christina Moore. Na prijemu je bilo oko 100 uzvanika iz Sarajeva, Zagreba, Beograda i Pariza. Alen je bio s Goranom.
 

Alenu već nedostaje kćerka Una

Kliknite na sliku za prikaz članka:


 

Alen sreo Primoša Ulagu

19.02. u Goriškim Brdima u Sloveniji na granici s Italijom, u blizini Slovenske Gorice Alen je sreo legendarnog skakača na skijama koji je na svjetskim skakaonicama briljirao od 1980 d0 1990. Primoš Ulaga je ujedno kao i Alen ljubitelj vina pa su kod poznatog vinara "Kabaj" degustirali sa prijateljima najkvalitetnija vina koja se plasiraju na svjetsko tržište.
 

Alen i Brega u Dubrovniku

31.01.2015. Bregović i Islamović održali su koncert u prepunom klubu "Revelin" u Dubrovniku. Odličan ambijent u staroj jezgri Dubrovnika. Koncert je trajao 3 sata i gosti su uživali u najvećim hitovima dugmeta. Na samom početku koncerta Bregović je imao tehnički problem sa gitarom (nestao je ton) pa su se gosti sami zabavljali pjevajući pjesmu Ružica si bila.
Turneja povodom 40 godina Dugmeta se nastavlja i ove godine te se najavljuju koncerti po Hrvatskoj (Zagreb, Pula, Split, Rijeka, Osijek, Koprivnica).

 
adresa
footer
Želite li da vam pristižu novosti vezane uz Alena,
pošaljite nam Vašu e-mail adresu.
S e-mail liste se uvijek možete odjaviti
Kliknite ovdje za upis u e-mail listu

 
        
www.alen-islamovic.net