Novosti
    1 2 3 4 5  ... 

Gostovanje na RTL Televiziji

Na RTL TV u Zagrebu promovirana je nova duetska pjesma Alena Islamovica i Indire Forza. Spot je snimljen i njegovo plasiranje na internetske stranice očekuje se ovih dana. ”Indira je jedna Od rijetkih žena na estradi sa iskrenom energijom. Ona gori u svom poslu i to njeni fanovi osjete, a osjete i njenu ljubav prema muzici. Drago mi je da smo ovu pjesmu “Moje vrijeme” donijeli na iskren način.


 

Novi duet

Ovih dana s Indirom Forza objavili smo novu duet pjesmu pod nazivom "Moje vrijeme". Spot snimljen kod Rijeke iznad tunela Učka, a Alen je snimao svoje dijelove u staroj Samoborskoj kuli. Pjesma je mediteranskog karaktera pomiješana s grčkim muzičkim stilom. Spot će se ovih dana pojaviti na Youtube i bit će pristupačan svima po cijelom svijetu. Pozitivna energija između Ire i Alena se osjeti u pjesmi. Izdavač Indirinog CD-a je RTL music.


 

Dokumentarni film vezan za koncerte

 

Koncerti i nova iznenađenja

Poslije ljetnje turneje jedan od zadnjih koncerata Alena u Makedonskoj Kamenici. Alen se 29.08.predstavio i u Leskovcu na Roštiljijada festu gdje su mnogi uživali u rock muzici i u specijalitetima Leskovačkih najboljih kuhara. Festival koji ima svoju tradiciju i iduće godine za svoj 30. rođendan pripremaju velika iznenađenja. Alen ujedno ovih dana boravi u Zagrebu i s Indirom Forza ex Colonia snima spot za njihovu duetsku pjesmu "Nije ovo moje vrijeme". Uskoro će se desiti i promocija spota i njezinog novog CD-a.

 

Volimo svoj posao!

Pitali smo Alena koja je to čarolija na njegovim koncertima da ga fanovi tako iskreno i vijerno prate: ”Svaki posao trebaš iskreno i bez foliranja voljeti. Muzika je moj život već preko 40 godina. Ja obožavam pjevati, tek sad uživam u ovom poslu i radim ga bez opterećenja. Imam odličan bend iz Bihaća, to su moji Bišćani u koje imam jako veliko povjerenje. Sviraju zajedno isto preko 40 godina. Kad oni dišu iza meine, ja hoću da poletim. Toliko smo uštimani i utegnuti da na snimku svakog mobitela zvučimo predobro. To fanovi vole - čistu čvrstu svirku, zdrav vokal koji to sve oboji. Previše volimo ovaj posao da bih ga sad skrnavili i muljali. Po naravi nisam muljator ni probisvjet. Sve to ljudi vide, čuju i nagrađuju ili kažnjavaju. Iskeni smo i uvjerljivi na bini zato i imam posla. Već radim na rezervaciji termina za 2019. godinu, a to je dobar signal.”


 

Radno ljeto

20.08.2018. povodom Virskog ljeta Alen i bend su održali koncert na Virskoj rivi gdje su gosti uživali u velikim hitovima i u svirci od preko dva sata. Već zadnjih mjesec dana Alen je na velikoj ljetnjoj turneji gdje je posjetio Brežice moto skup, Stari Grad - Hvar dan grada, a 22 i 23,08. sa Bijelim Dugmetom nastupa u Raškoj i Kalamegdanu u Beogradu. 24.08.koncert će održati u Požegi, pa poslije 28.08.odlazi u Makedonsku Kamenicu gdje će na trgu održati veliki koncert. U povratku 29.08.pojavit će se na Leskovačkom festivalu roštiljada. "Ovo ljeto je bilo dosta radno,pa ću na neki svoj odmor u septembru mjesecu“ - reče Alen.


 

Koncert sezone u Bajinoj Bašti

21.07.2018.Održan veliki koncert u Bajinoj Bašti na Drinskoj regati koja je okupila preko 20.000 gostiju i učesnika na večernjem koncertu.Fantastična atmosfera gdje su svi zajedno uživali u najvećim hitovima iz moje vokalne solo karijere i karijere u grupama divlje jagode i bijelo dugme.

Atmosferu s koncerta pogledajte na videu >>>


 
adresa
footer
Želite li da vam pristižu novosti vezane uz Alena,
pošaljite nam Vašu e-mail adresu.
S e-mail liste se uvijek možete odjaviti
Kliknite ovdje za upis u e-mail listu

 
        
www.alen-islamovic.net