Novosti
    1 2 3 4 5  ... 

Alen održao koncert u Bitoli

16.08.2014.održao sam koncert u Bitoli na rukometnom stadionu pred oko 5500 posjetitelja. Stigla su i moja dva prijatelja da mi uveličaju koncert. Mnogi su pričali po Bitoli da njih dvojica nisu u dobrim odnosima već godinama. Evo ova fotografija govori sve. Pjevali su i one i ove pjesme pa su čak pjevali i moje nove pjesme. Lijepo ih je bilo vidjeti zajedno ovo veče. Pomirio sam uzavrele strasti koje gore godinama. Drago mi je da sam učinio dobro djelo, bio sam sretan kad sam ih ponovo nakon mnogo mnogo godina vidio zajedno, reče Alen.
 

Koncert u Rumuniji (Rumunjskoj)

15.08.2014. održan je veliki koncert na trgu grada Lugoj u Rumuniji. Alen je sa svojim bendom došao na proslavu Dana grada na poziv gradonačelnika Francisc Boldea i na trgu održao koncert pred oko 4000 posjetitelja.
Više fotografija možete vidjeti na Official fan site Alen Islamovic II.
Rumunji dobro poznaju naš jezik pa su čak i zapjevali stare hitove poput Motora, Hajdemo u planine, Đurđevdan...
 

Alen održao koncert u Užicu

26.07.2014.nastup Alena i benda na Park festu u Užicu nije čak mogla ni kiša pokvariti. Na prve taktove pjesme Heroin, kiša je prestala i krenuo urnebes koji je trajao 2 sata. Preko 4000 posjetilaca uživalo je u lepezi hitova iz Alenove karijere. "Nisam bio u ovim krajevima i ne pamtim, možda je to bilo vrijeme kad su Jagode svirale čak i svaki zaseok i mali gradić. Radili smo preko 200 koncerata godišnje u vremenu od 1980 do 1983. Radilo se krvnički, a slabo zarađivalo.

Alcatraz izdan i za hrvatsko i slovensko tržište

17.07.2014. izdavačka kuća Dammic music i DMC tv izdali su Alenov album Alcatraz za slovensko i hrvatsko tržište. Više informacija se može dobiti ma mail info@dmc.hr. Za ostale dijelove svijeta album je objavljen 08.03.2014. i već je prešao tiraž od 80 000 primjeraka. Šarolikost pjesama privukla je sve one koji su našli po nešto na ovom CD-u.
Alen i dalje nastavlja promovirati svoj CD na velikim koncertima kao što su Užice park fest, 26.07.2014., gdje se očekuje oko 10 000 posjetitelja.
09.08.2014. održati će i veliki koncert u Novom pazaru na Festu.
Prvi put Alen odlazi i u Rumunjsku kod Temišvata na veliki koncert 15.08., gdje će uz stari repertoar prestaviti i nove pjesme.
Suradnja sa Bregovićem se pokazala odličnom i njihova zajednička turneja se nastavlja po Europi već u mjesecu oktobru, a u novembru se leti za SAD. Treba proslaviti 40 godina Bijelog dugmeta i to cijeli svijet očekuje.
 

Ljeto puno Alenovih koncerata

04.07.2014. u Žitišću kod Zrenjanina održan je Chicken fest; velika tradicionalna manifestacija koja traje tri dana i na kojoj se ove godine okupilo oko 5000 posjetilaca. Alen je sa bendom na koncertu ujedno promovirao nove pjesme, koje na prvo slušanje izazivaju pozitivnu reakciju kod publike.
Ove sezone Alen će posjetiti Užice park fest, Novi pazar fest, Temišvar, Padina moto skup... Ove godine učestvuje i na Marko Polo festivalu na Korčuli sa pjesmom Heroin sa novog albuma.

Najava koncerata!

 

Brega i Alen održali koncert u Ljubljani

14.06.2014 Brega i Alen su održali koncert u Ljubljani pred oko 10000 posjetilaca u rasprodanoj dvorani Gospodarskog razstavišća. Početak koncerta je otvorio Brega sa svojim Orkestrom za vjenčanja i sprovode.
Atmosfera se rasplamsala izlaskom Alena na binu i izvođenjem najvećih hitova Dugmeta. Oko 24 pjesme izvedene su na koncertu povodom 40 godina Bijelog dugmeta.
Turneja pod nazivom "Ko ne poludi taj nije normalan" počela je odlično i nastavit će se organizirati po cijelom svijetu, tamo gdje god ima naroda koji je obožavao Dugme i rastao uz te pjesme.
adresa
footer
Želite li da vam pristižu novosti vezane uz Alena,
pošaljite nam Vašu e-mail adresu.
S e-mail liste se uvijek možete odjaviti
Kliknite ovdje za upis u e-mail listu

 
        
www.alen-islamovic.net