Novosti
    1 2 3 4 5  ... 

Izbjegnuta tragedija na snimanju spota

Na samom snimanju spota gitarist Dragomir Herendić u sekundi izbjegao udar vlaka. U zakazano vrijeme čekali su se prolasci vlakova da bi se obogatio spot i u jednom naletu vlaka izbjegnuta je tragedija. Scena je ostavljena u spotu i pokazuje koliko je bilo opasno snimati na tračnicama. Alen je za svoj spot angažirao obje kćeri, Unu i Laru, te svog kućnog ljubimca Maltezera Uno.
Gost spota je mladi maneken Denis Mahmić, koji je veliki prijatelj Alenovih kćeri.
Priča o ponovnom okupljanju Bijelog dugmeta 2014. za 40-ti rođ. Alenu nije poznata pa ne želi komentirati.
Album Alcatraz iz dana u dan dobiva sve bolje i bolje kritike, a Alen nastavlja sa promocijama po Europi.

Alen u lovu na prepelice

Poslije promocije novog albuma Alcatraz na koncertu u Torontu 08.03., Alena je ugostio njegov prijatelj James, rodom iz Ključa, poslovni čovjek koji se bavi ugostiteljstvom i nekretninama.
Zajedno su od 24.03. do 27.03. boravili u Jamesovoj planinskoj kući u Apalačkom gorju na granici Kanade i SAD-a.
U njegovom privatnom lovištu, gdje je dozvoljeno loviti prepelice, Alen je pokušao nešto upucati, ali nije imao sreće. U lovnom području, koje je bogato sa raznim divljim životinjama, medvjedima, lisicama, srndaćima i zečevima, u proljeće, kad snijeg se otopi, otvara se i sezona ribolova. Velik doživljaj je bio ovaj lov na prepelice.
 

Koncert u Torontu za Dan žena

8.03.2014. u Torontu je održan koncert Alena i grupe Srčani udar.
The Opera House je uživala u lepezi starih hitova. Oduševljenje su izazvale pjesme koje je Alen snimio s ovom grupom prije 5-6 godina: Heroj, Kapija, 30 kvadrata...
Pjesme sa Alenovog novog albuma Alcatraz su fenomenalno primljene, čak su tražene i na bis da se ponovo odsviraju. Heroin, Aida, Tamo daleko, Daj otvori, Alcatraz - sve su to potencijalni hitovi ovog ljeta.

U Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji album je već objavljen i pune se prodavaonice i muzičke radnje. Izdavač je City records za tržište Europe i Balkana. Uskoro slijede promocije po glavnim gradovima Srbije, Makedonije, Slovenije, BiH, Hrvatske i Crne Gore.

Kćer Una u Alenovom spotu

Kad je na portalima objavljena vijest da je Alenova starija kćer Una glumila u spotu za pjesmu Aida, sa novog albuma Alcatraz, usijale su se internet mreže. Velikom brzinom od Makedonije do Slovenije mnogi su požurili vidjeti i spot i prelijepu Unu.
Djevojka ima 26 godina, završila je ekonomski fakultet za menadžment i nikad je nisu privlačila javna pojavljivanja sa svojim tatom. Ovaj put je čisto htjela pomoći u kreiranju video spota i oko same promocije novog CD-a. Nebi nas iznenadilo da se ona i prihvati organiziranja tatinih koncerata. Mnogi su se oduševili ovom ljepotom. Djevojka rođena za fotomodela.
 

Alen u 24 sata

 

Alen na skijanju u Italiji

Ove zimske sezone od 11.01.do 18.01.2014. nova skijaška destinacija je bio Livigno, pokrajina Lombardia u Italiji. Planinsko mjesto u blizini švicarske granice, na oko 1800 m nadmorske visine. Najviši vrhovi su do 2800 m nadmorske visine. Mjesto u bescarinskoj zoni sa jako pristupačnim cijenama u restoranima i dućanima. Ove sezone Livigno se okovao snijegom. Alen je bio na skijanju zajedno sa porodicom i prijateljima iz Kamnika, Bihaća i Zagreba. Muško društvo je uživalo u talijanskim delicijama, a žensko društvo u večernjim satima je uživalo u prekrasnim brendiranim buticima.
Na fotografiji Alen stoji ispred kluba u kojem se u večernjim satima okupljaju Makedonci, Srbi, Hrvati, Bosanci i Slovenci. Klub u kojem bi se često puštala i muzika sa naših prostora.

Koncert u Torontu 8. marta

8.03.2014.(subota) u Torontu će se održati veliki koncert Alena i grupe Srčani udar. Svi gosti na poklon će dobiti novi Alenov CD Alkatraz i The best off Srčanog udara.
«Najzad ćemo odsvirati i naše zajedničke pjesme 30 kvadrata, Heroj, Kapija, Mrtvo hladno. Na programu su i stari veliki hitovi sa kojima ćemo ispričati moju životnu priču od Motora do Đurđevdana.
Ovo će u Kanadi biti i jedini koncert i nećemo organizirati ništa u drugim gradovima. Pa svi oni koji žele biti to veče sa nama neka na vrijeme rezerviraju sebi karte i avionske letove prema Torontu.
Djevojkama za 8. mart pripremamo i neka iznenađenja.
Sretna vam nova godina i vidimo se! Voli vas vaš Alen!"
adresa
footer
Želite li da vam pristižu novosti vezane uz Alena,
pošaljite nam Vašu e-mail adresu.
S e-mail liste se uvijek možete odjaviti
Kliknite ovdje za upis u e-mail listu

 
        
www.alen-islamovic.net