Novosti
    1 2 3 4 5  ... 

Koncert u Puli - Početak turneje u Hrvatskoj

Koncert u Puli s kojim Goran Bregović i Alen Islamović počinju hrvatsku turneju "Ko ne poludi taj nije normalan 40 bijelo dugme" sve su pjesme prearanžirane i obučene u novo ruho. Oko 30 hitova dugmeta čut ćete na ovom koncertu u prekrasnom ambijentu pulske arene. 

Koncert u Kragujevcu

27.06.2015. u Kragujevcu na Arsenal festu Goran i Alen su održali koncert povodom 40 godina grupe Bijelo Dugme. Oko 8000 posjetitelja uživalo je u najvećim hitovima grupe. Pošto je bilo nekoliko bina u prostoru festivala, a isto toliko i svirki oko 13.000 posjetitelja festivala uživalo je u odličnoj atmosferi. Dugmići nastavljaju sa svojom turnejom gdje će 7.08. održati koncert u Mostaru na stadionu i 8.08. u Pulskoj areni. 

Moto Skup Ćuprija

 

Koncerti Bijelog Dugmeta

Ove sezone u ljeto Alen Islamović i Goran Bregović će s orkestrom proslaviti 40 godišnjicu grupe Bijelo Dugme" u nekoliko gradova. Najatraktivnije destinacije i veliki interes za koncert je grad Mostar gdje će koncert biti održan na legendarnom nogometnom stadionu pod Bijelim brijegom gdje je Dugme sa Alenom nastupalo zadnji put 1988 g. i druga destinacija je Pula i njena atraktivna Arena. U Puli će biti prisutna i televizija koja će kompletan događaj i snimati. Za te koncerte Goran će obogatiti orkestar i publici pružiti nezaboravan događaj. Najveći hitovi Dugmeta se opet vraćaju u modu. Turneja 40 BIJELO DUGME će trajati do kraja ove godine gdje će se posjetiti oko 22 grada. Tu su i Split, Zagreb, Osijek, Rijeka, Varaždin, Vankuver, Calgary, LA, Sidney, Beograd. Vidimo se negdje.


 

Koncert u Mostaru

 

Moto skup u Šabcu

23.05.2015.održan je moto skup u Šabcu na hipodromu.Oko 3000 motorista i gostiju uživalo je u koncertu. Na pola Alenovog nastupa pojavile su se klubske djevojke moto kluba "Čivije" koje su izazvale burnu rekciju publike. Koncert se je završio s pjesmom "Motori" koja je izazvala urnebes. Svirka je trajala oko tri sata.
 

Koncerti u Hrvatskoj

Ovih dana se u Zagrebu podpisuje ugovor za 6 velikih koncerata po Hrvatskoj koji će se desiti od 8.08.i gdje će se krenuti iz Pulske arene. Redoslijed koncerata će uskoro biti objavljen i planirat će se do 12 mjeseca ove godine. Šta Bregović ima na umu to nikom ne kaže, ali se razgovara o postavci koncerta i kako u najboljem svjetlu izvesti najljepše pjesme Dugmeta pred Hrvatskom publikom i strancima. Do sad su po svijetu svugdje uživali na našim koncertima povodom 40 godina grupe i mnogi su bili rasprodani, ne vidim razlog da i u Hrvatskoj ne bude ludilo jer "KO NE POLUDI TAJ NIJE NORMALAN" - reče nam Alen.


 
adresa
footer
Želite li da vam pristižu novosti vezane uz Alena,
pošaljite nam Vašu e-mail adresu.
S e-mail liste se uvijek možete odjaviti
Kliknite ovdje za upis u e-mail listu

 
        
www.alen-islamovic.net