Novosti
    1 2 3 4 5  ... 

Goran Bregović primio orden u rangu "Viteza"

25.02. u Francuskoj ambasadi u Beogradu Goranu Bregoviću je dodijeljen orden u rangu Viteza za veliki doprinos u umjetnosti i književnosti. Orden mu je uručila francuska ambasadorica Christina Moore. Na prijemu je bilo oko 100 uzvanika iz Sarajeva, Zagreba, Beograda i Pariza. Alen je bio s Goranom.
 

Alenu već nedostaje kćerka Una

Kliknite na sliku za prikaz članka:


 

Alen sreo Primoša Ulagu

19.02. u Goriškim Brdima u Sloveniji na granici s Italijom, u blizini Slovenske Gorice Alen je sreo legendarnog skakača na skijama koji je na svjetskim skakaonicama briljirao od 1980 d0 1990. Primoš Ulaga je ujedno kao i Alen ljubitelj vina pa su kod poznatog vinara "Kabaj" degustirali sa prijateljima najkvalitetnija vina koja se plasiraju na svjetsko tržište.
 

Alen i Brega u Dubrovniku

31.01.2015. Bregović i Islamović održali su koncert u prepunom klubu "Revelin" u Dubrovniku. Odličan ambijent u staroj jezgri Dubrovnika. Koncert je trajao 3 sata i gosti su uživali u najvećim hitovima dugmeta. Na samom početku koncerta Bregović je imao tehnički problem sa gitarom (nestao je ton) pa su se gosti sami zabavljali pjevajući pjesmu Ružica si bila.
Turneja povodom 40 godina Dugmeta se nastavlja i ove godine te se najavljuju koncerti po Hrvatskoj (Zagreb, Pula, Split, Rijeka, Osijek, Koprivnica).

 

Skijanje 2015.

Od 10.01. do 17.01. proveo 7 prekrasnih dana na skijanju s porodicom i prijateljima u planinskom mjestu Livigno na granici Švicarske i Italije. Odlično uređene staze za dobre skijaše su pravi izazov. Uz lijepo vino i sireve i prijazne konobare mjesto je za srce i dušu. Već drugu godinu posjećujemo Livigno i opet ćemo jer nam nudi sve što možemo poželjeti. Zimska destinacija u Europi za 5.
 

Novogodišnji koncert Alena i Brege u Budvi

Za doček nove 2015. godine Alen i Brega su održali koncert na trgu u Budvi, kod Starog grada, pred cca 20.000 gostiju.
Koncert je prenosila TVCG kanal 1.
Budva je odličan organizator ovakvih manifestacija jer svake godine raznim izvođačima i zvijezdama uspije privući oko 500.000 gostiju oko Nove godine na svoju rivijeru.
40 godina Bijelog dugmeta, koncert koji uz pomoć Orkestra za svadbe i sprovode izvode Alen i Brega, pokazao se atrakcijom. Koncerti su prepuni i rasprodani.
31.01.2015. Alen i Brega sa ovim programom prvi put dolaze u Hrvatsku, u grad Dubrovnik u club Revelin.


 

Gostovanje u Nedeljnom popodnevu

Gostovanje Alena Islamovića u Nedeljnom popodnevu 21.12.2014. na RTS1 u Beogradu. Povod gostovanja njega i Gorana Bregovića je novosadski koncert koji je zakazan 27.12. u dvorani Spens. S nekoliko rečenica objasnili su atmosferu sa svojih koncerata kojima slave 40 godina Bijelog Dugmeta. Turneja će trajati i cijelu 2015 godinu.


 
adresa
footer
Želite li da vam pristižu novosti vezane uz Alena,
pošaljite nam Vašu e-mail adresu.
S e-mail liste se uvijek možete odjaviti
Kliknite ovdje za upis u e-mail listu

 
        
www.alen-islamovic.net