Novosti
    1 2 3 4 5  ... 

Koncerti u Vranju i Zrenjaninu

31.08. Alen je u Vranju na trgu održao svoj koncert povodom gradskog festivala gdje je zabavljao oko 10.000 osjetilaca. 1.09.odlazi na koncert s Dugmetom u Zrenjanin na dane piva.prepun trg uživao je u Dugmetovim hitovima.

 

Koncert u Viru

19.08. u nizu ljetnjih koncerata Alen je stigao i do Vira, svog mjesta gdje ljetuje i posjeduje obiteljsku kuću. Povodom Virskog ljeta gdje su nastupali mnogi glazbenici Alen je održao koncert pod nazivom "Nakon svih ovih godina". Oko 5000 turista i Virana skupilo se na rivi gdje su uživali u najvećim hitovima koje je Alen bojao sa svojim glasom. Nažalost nakon sat vremena svirke, nebo su počele parati munje i gromovi i udari kiše. Ipak Alen se nije predavao nastavio je koncert sa najvećim hitovima - Motori, Đurđevdan, Ružica, Heroin i Lopov. Publika se nije razbježala bez obzira što je padala kiša. Alen je stajao na bini, kisnuo i pozivao publiku da zajedno sa njim pjevaju na kiši. Taj kišni koncert je trajao 15 minuta do samog nestanka električne energije na bini. Moralo se prekinuti jer je postojala opasnost da neko strada. "Žao mi je ovih divnih ljudi što nisu čuli cijeli koncert imao sam im mnogo tog otpjevati. Nadam se da će Vir iduće ljeto ispraviti ovu nepravdu prema ovoj publici, bili su divni" - reče nam Alen.


 

15. pivo fest u Prilepu

14.07.2017. Prilep - Veliki 15. pivo fest u Prilepu je okupio oko 70.000 posjetilaca na trgu grada. Alen je sa svojim bendom održao koncert od 2 sata i 30 min i zapalio cijeli trg. Koncert je mogao trajati do jutarnjih sati. Odlično ozvučenje, odlična rasvjeta podizali su amosferu zajedno s velikim hitovima koje je Alen odpjevao u svojoj karijeri kao vokalni solista. Na samom ulazku u grad Prilep Alena je na pressici dočekao gradonačelnik grada Marjan Ristevski s organizacionim odborom pivo festa i poželio dobrodošlicu. 

Turneja 2017.

Ljeto je krenulo i svi objavljuju svoje koncerte pa čak i Alen.Ovo ljeto će biti dosta radno po cijelom prostoru Balkana od Slovenije do Makedonije.Nadam se da će svi oni koji budu imali želju doći na koncert naći se u nekom od ovih gradova i uživati u dobroj muzici i zabavi.


 

Tenis Fest

Na velike i bezobrazne spletke gradske uprave i JU sa sport odmor i rekreaciju grada Bihaća ipak Tenis fest 2017 će se održati na dvije lokacije 1.Kamp Orljani i 2. hotel Sedra.Ocekuje se oko 100 učesnika i dosta poznatih ličnosti iz javnog i kulturnog života."Ovo će biti zatvoreni tenis fest.U kamp će se moći ući sa pozivnicama i propusnicama gdje će se održati i kulturno zabavni program za tenisere i goste.Zbog same sigurnosti gostiju ne možemo pustiti nepozvane u kamp.Na glavnom ulazu , prema hotelu "Ada"bit će postavljeni zaštitari koji će kontrolirati i goste hotela i kamp.Očekuje mo jako važne ličnosti i zbog tog poduzimamo ove mijere.Mene ne zanima šta uprava grada i savjetnici za sport misle o ovom događaju niti je ovo njihov događaj,kako ga u zadnje vrijeme svojataju i stavljaju čak i u budžet.Ovo je moj festival koji organiziram već 9 godina zajedno sa klubom TK"Una-gem".Meni ne trebaju njihovi novci niti mi trebaju doći na ovakav događaj jer je ovo Internacionalni turnir.Ne znaju se oni internacionalno ni ponašati niti imaju nivo kulture za ovakve događaje." reče nam Alen.


 

Koncerti Ljeto 2017.

Ovo ljeto Alena možete vidjeti na dosta koncerata dali samostalnih ili s Bijelim Dugmetom. Gdje god bude koncert zagarantovana je odlična fešta i zabava uz velike hitove iz Alenovog grla i na Alenov način. Uživajte u ovoj sezoni ma gdje bili.


 
adresa
footer
Želite li da vam pristižu novosti vezane uz Alena,
pošaljite nam Vašu e-mail adresu.
S e-mail liste se uvijek možete odjaviti
Kliknite ovdje za upis u e-mail listu

 
        
www.alen-islamovic.net