Novosti
    1 2 3 4 5  ... 

Koncert sezone u Bajinoj Bašti

21.07.2018.Održan veliki koncert u Bajinoj Bašti na Drinskoj regati koja je okupila preko 20.000 gostiju i učesnika na večernjem koncertu.Fantastična atmosfera gdje su svi zajedno uživali u najvećim hitovima iz moje vokalne solo karijere i karijere u grupama divlje jagode i bijelo dugme.

Atmosferu s koncerta pogledajte na videu >>>


 

Kako zvuče dvije popularne pjesme nakon 34 godine?

Ove sezone za moto skupove u regionu i za velike koncerte na trgovima u sjećanje na 40 godina Divljih jagoda uvrstio sam u repertoar i nekoliko pjesama iz mog vremena koje sam proveo sa tom grupom. Ove dvije pjesme koje izvodimo su Ciganka i Let na drugi svijet. Ovaj video nije neki kvalitet, ali se može čuti kako zvuče te dvije pjesme poslije 34 godine. Vjerujem da ćete uživati u ovim izvedbama kad dođemo do vas, ma gdje bili.

Poslušajte izvedbe ovdje >>>
 

Betty Magazin - Intervju s Alenom (kliknite na sliku za čitanje članka)

 

Solistički koncerti na moto skupovima

Ove sezone Alen nastavlja sa svojim solističkim koncertima na moto skupovima po cijelom Balkanu. Sezona je žestoko krenula iz Brčkog, preko Trebinja, do mjesta Sveti Nikole u Makedoniji. Na glasine o okupljanju Divljih Jagoda, Alen kaže: "Ovu fotku što vidite, to je pravi brend Divljih jagoda, a ostalo je utopija. Kao tekstopisac, veliki je i moj doprinos stvaranja tog benda. Ne podcjenjujem nikog, ali ako Divlje Jagode žele pravi posao, veliku binu i velike koncerte, moraju imati svog vlastitog managera ili agenciju koja će stajati iza njih. Toni Ante Janković, prvi vokal grupe, dosta je zaslužan za postavljanje temelja benda. Moja malenkost je dala drugi pravac tom bendu. Izgledali smo svjetski i na fotkama i na bini i na svirkama. Žao mi je, ali ostali su momci 'prohujalo s vihorom'. Ako fanovi žele ove Jagode, s ove fotografije, to je izvodivo: trojica smo već tu i mislimo isto. Da li su tu bili i neki signali, da bar razgovaramo, nisu. Pozivam sve da dođu bar na jednu večeru da se zajedno ispričamo i prerežemo tortu u ime 40 godina grupe, a poslije toga, svatko svojim putem.“ 

Moto skup u Trebinju

 

Nova suradnja

Ovih dana Alen u Zagrebu surađuje s Indirom Forza ex Colonia na njenom novom cd-u. "Duetska pjesma "Nije ovo moje vrijeme" na ovim prostorima prikazuje Indiru na sasvim drukčiji način. Raspjevanu, veselu, a i pjesma je jako neobična, a ja volim neobične pjesme. Lijepo je vidjeti kad pjevači šire vidike i vide prostore dosta šire. Ja sam uvijek gledao na daleko i na široko. Da nisam tako razmišljao nebi ni bio ovo što sam danas. Dobro pjevam, glas me još sluša i dobro se zabavljam. Indira će ovom pjesmom dokazati kako se otvaraju prostori po cijelom svijetu. Biti popularan u maloj sredini je isto kao da držiš razigranu i raspjevanu pticu u kavezu. Ja sam 10 puta proputovao svijet i nema gdje nisam bio sa koncertima, a to je bogastvo. Indira je odlučila promiješati karte i zaigrati na najjače adute nadam se da joj tu mogu pomoći koliko toliko” - reče Alen.
 

Održan koncert u Londonu!

14.04. održan je solistički koncert Alena u Londonu u legendarnoj dvorani gdje su svirali mnogi svjetski muzičari Bob Dylan, Tom Jones, Zucchero, Amy Winehouse, Gary Moore, Bob Marley, David Bowie, David Knopfler. Gosti su uživali u koktelu hitova divljih jagoda ,dugmeta i iz kolekcije Alenove solističke karijere. Urnebes je krenuo kad je Alen najavio da ove godine divlje jagode slave 40 godina i u sjećanje na njih odprašio 7-8 pjesama iz svog vremena provedenih u tom bendu. Jedan bis pa drugi - gosti su pjevajući napustili dvoranu i nastavili feštu u obližnjem pabu. Jako pozitivne kritike dao je i ugledni Engleski rock novinar MARK TAYLOR'S koji je prisustvovao koncertu. Iako ništa nije razumio kako je rekao, uživao je u rifovima gitare i dobrim ritmovima.


 
adresa
footer
Želite li da vam pristižu novosti vezane uz Alena,
pošaljite nam Vašu e-mail adresu.
S e-mail liste se uvijek možete odjaviti
Kliknite ovdje za upis u e-mail listu

 
        
www.alen-islamovic.net