Novosti
    1 2 3 4 5  ... 

Koncerti u Njegušima i Palanku

21.08.2015. Alen je održao koncert u Njegušima u C.Gori. U rodnom mjestu Petra Petrovića Njegoša već se nekoliko godina održava festival hrane i pića i tu je najukusniji poznati Njeguški pršut. U obližnjem restoranu prije koncerta Alen je zasvirao i gusle gdje su se gosti oduševili s guslarskim verzijama pjesama: Motori, Heroin, Napile se ulice. Sutra dan 22.08. Alen i bend su se uputili na JOY festival u Krivu Palanku/Makedonija/gdje su održali urnebesni trosatni koncert pred oko 8000 posjetitelja.
 

8.8.2015. koncert Dugmića u Areni Pula

Oko 10.000 posjetitelja uživalo u najvećim hitovima grupe. Alen i Goran s orkestrom oduševili su novim aranžmanima starih pjesama. U goste im je stigao i Tifa gdje su zajedno otpjevali bis od nekoliko hitova. Odličan koncert i odlična zabava.

Više slika i članak pogledajte OVDJE >>>
 

Koncert u Puli - Početak turneje u Hrvatskoj

Koncert u Puli s kojim Goran Bregović i Alen Islamović počinju hrvatsku turneju "Ko ne poludi taj nije normalan 40 bijelo dugme" sve su pjesme prearanžirane i obučene u novo ruho. Oko 30 hitova dugmeta čut ćete na ovom koncertu u prekrasnom ambijentu pulske arene. 

Koncert u Kragujevcu

27.06.2015. u Kragujevcu na Arsenal festu Goran i Alen su održali koncert povodom 40 godina grupe Bijelo Dugme. Oko 8000 posjetitelja uživalo je u najvećim hitovima grupe. Pošto je bilo nekoliko bina u prostoru festivala, a isto toliko i svirki oko 13.000 posjetitelja festivala uživalo je u odličnoj atmosferi. Dugmići nastavljaju sa svojom turnejom gdje će 7.08. održati koncert u Mostaru na stadionu i 8.08. u Pulskoj areni. 

Moto Skup Ćuprija

 

Koncerti Bijelog Dugmeta

Ove sezone u ljeto Alen Islamović i Goran Bregović će s orkestrom proslaviti 40 godišnjicu grupe Bijelo Dugme" u nekoliko gradova. Najatraktivnije destinacije i veliki interes za koncert je grad Mostar gdje će koncert biti održan na legendarnom nogometnom stadionu pod Bijelim brijegom gdje je Dugme sa Alenom nastupalo zadnji put 1988 g. i druga destinacija je Pula i njena atraktivna Arena. U Puli će biti prisutna i televizija koja će kompletan događaj i snimati. Za te koncerte Goran će obogatiti orkestar i publici pružiti nezaboravan događaj. Najveći hitovi Dugmeta se opet vraćaju u modu. Turneja 40 BIJELO DUGME će trajati do kraja ove godine gdje će se posjetiti oko 22 grada. Tu su i Split, Zagreb, Osijek, Rijeka, Varaždin, Vankuver, Calgary, LA, Sidney, Beograd. Vidimo se negdje.


 

Koncert u Mostaru

 
adresa
footer
Želite li da vam pristižu novosti vezane uz Alena,
pošaljite nam Vašu e-mail adresu.
S e-mail liste se uvijek možete odjaviti
Kliknite ovdje za upis u e-mail listu

 
        
www.alen-islamovic.net